breaking news

Holly Holm keert tijdens UFC 243 terug tegen Raquel Pennington

August 7th, 2019 | by Marcel Dorff
Holly Holm keert tijdens UFC 243 terug tegen Raquel Pennington
UFC
0

Holly Holm staat voor een snelle terugkeer in de UFC. Een partij met Raquel Pennington is in kannen en kruiken, en deze partij gaat zich afspelen in Australië. Volgens ESPN zijn er nog geen contracten getekend, maar hebben beide dames wel verbaal hun akkoord gegeven voor een ontmoeting ‘Down Under’. 

Tijdens UFC 239 ging het nog compleet mis voor Holm, die middels TKO in de eerste ronde verloor van de bantamweight kampioen Amanda Nunes. Ook Raquel Pennington verloor al van Nunes.

UFC 243 zal gaan plaatsvinden in het Marvel Stadium op 5 oktober in Melbourne. Dat is dezelfde locatie waar Holm destijds een prachtige headkick knock-out scoorde tegen Ronda Rousey in 2015. Dat gebeurde voor een publiek van ruim 56000 mensen.

Pennington behaalde vorige maand nog een split decision overwining op Irene Aldana. Ook voor ”Rocky” staat er een snelle terugkeer op het programma. Het main event van UFC 243 wordt verzorgd door interim middleweight kampioen Israel Adesanya en de huidige kampioen Robert Whittaker.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »