breaking news

Hoe en waar kijk ik naar Rico Verhoeven vs. Bigfoot Silva

October 13th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Hoe en waar kijk ik naar Rico Verhoeven vs. Bigfoot Silva
GLORY
0

GLORY kickboxing heeft op 18 augustus 2017 tijdens de persconferentie in Guangzhou, China laten weten dat Heavyweight kampioen Rico Verhoeven het op zal nemen tegen voormalig UFC veteraan Antonio “Bigfoot” Silva tijdens GLORY 46 op 14 oktober. Het is de eerste keer dat GLORY een evenement in China organiseert. Eerder streek de promotie uit in Tokyo voor GLORY 4, 8 en 13. Verhoeven en Silva vechten een partij van maximaal 3 ronden en zal niet om de GLORY Heavyweight titel zijn. Het evenement is op meerdere platformen te bekijken.

Hoe en waar kijk ik Rico Verhoeven vs. Bigfoot Silva? Beschik jij over een Ziggo-abonnement? Dan kun je de partijen op zaterdag 14 oktober om 12:00u bekijken op het kanaal Ziggo Sport Extra 1. Let op: Dit is niet het open kanaal (14).

Ook wordt het evenement uitgezonden op de online streamingdienst van de Ultimate Fighing Championship, UFC Fight Pass. Er zullen voor het kijken geen kosten worden gevraagd. Het evenement is dus open en gratis voor iedereen. Ga naar deze site om het evenement te bekijken.

Rico Verhoeven (KKB 50-10-1/GLORY 14-1-0) is de te kloppen man bij GLORY. Verhoeven heeft in 15 partijen voor de organisatie er 14 gewonnen. Slechts eenmaal verloor de Nederlander van landgenoot Semmy Schilt via Unanimous Decision. Dit is inmiddels alweer vijf jaar geleden. Verhoeven won de Heavyweight titel in 2014 tegen Daniel Ghita. Sindsdien heeft Verhoeven vijfmaal zijn titel verdedigt tegen onder meer Benjamin Adegbuyi en Errol Zimmerman. Verhoeven versloeg in zijn laatste twee ”non-titlefights” Badr Hari en Ismael Lazaar. Voordat Verhoeven het opneemt tegen Silva zal hij eerst zijn titel gaan verdedigen in december tegen Jamal Ben Saddik.

Antonio Silva (KKB 0-0/ GLORY 0-0) is een 37-jarige MMA veteraan die onder anderen furore maakte bij de UFC. Silva won in zijn carriere onder anderen van grote namen als Fedor Emalianenko, Andrei Arlovski en Alistair Overeem. Silva won de wereldtitels bij Cage Warriors en EliteXC. Ook vocht hij voor de titel bij de UFC tegen Cain Valesquez maar verloor via een TKO in de eerste ronde. Silva staat bekend als een hardhitter. Zo won hij in zijn MMA carriere 14 van zijn 19 partijen via een KO/TKO. Silva heeft inmiddels al twee jaar geen partij meer gewonnen. Hij verloor onder anderen van Stefan Struve via een KO na 16 seconde in Rotterdam. Silva gaat debuteren in het professionele kickboksen en krijgt direct de GLORY Heavyweight kampioen voor zich.

De volledige kaart:

• Heavyweight: Rico Verhoeven vs. Antonio “Bigfoot” Silva

• Catchweight (75 kg): Shanghai Gao vs. Alan Scheinson

• Middleweight: Wei Zhou vs. Andre Walker

• Catchweight (53 kg) Bout: Jia Liu vs. Zaza Sor. Aree

• Catchweight (68 kg) Bout: Lei Xie vs. Petchpanomrung Kiatmookao

• Lightweight Bout: Qinghao Meng vs. Pascal Schroth

• Professional Sanda Bout: Hongxing Kong vs. Yang Sun

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »