breaking news

Het einde van een tijdperk: Alistair Overeem en Junior Dos Santos verlaten beiden de UFC

March 4th, 2021 | by Marcel Dorff
Het einde van een tijdperk: Alistair Overeem en Junior Dos Santos verlaten beiden de UFC
UFC
0

Het einde van een tijdperk in de UFC. Twee topvechters in de Heavyweight divisie verlaten de organisatie. Eerder vanavond zagen we al dat zowel Alistair Overeem als Junior Dos Santos verwijderd waren uit de UFC Rankings (via TSN Sports). Inmiddels heeft Junior Dos Santos te kennen gegeven na 12 jaar de UFC te verlaten. MMA Junkie weet zojuist te bevestigen dat inderdaad ook onze landgenoot Alistair Overeem niet meer voor de UFC zal uitkomen.

Overeem vocht ruim negen jaar voor de grootste MMA organisatie ter wereld. De Nederlander was daarvoor al succesvol in Strikeforce, DREAM en ook in de K-1. Overeem zou grote overwinningen behalen tegen Junior Dos Santos, Brock Lesnar, Mark Hunt, Frank Mir, Andrei Arlovski en Fabricio Werdum. De UFC titel zou Overeem helaas niet weten te winnen.

Junior Dos Santos zat zelfs 12 jaar bij de UFC. De Braziliaan kwam als vrijwel onbekende de organisatie binnen en wist in zijn debuut gelijk Fabricio Werdum KO te slaan. Hij won van mannen als Cain Velasquez, Stipe Miocic en Mirko Crocop en pakte in zijn achtste partij voor de organisatie de titel die hij eenmaal succesvol wist te verdedigen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »