breaking news

Het ”Bert Kops-Effect” van kracht tijdens Brave CF 14 in Marokko

August 18th, 2018 | by Redactie
Het ”Bert Kops-Effect” van kracht tijdens Brave CF 14 in Marokko
Brave CF
0

Bert Kops is een van de meest bekende trainers op het gebied van worstelen. Kops Gym is een van de meest geliefde gyms in Nederland. Dat Kops inmiddels ook in het MMA zijn strepen heeft verdient als trainer is wel duidelijk. Zo spreekt de Brave CF organisatie over het ”Kops Effect”. Voor het eerst in de Brave CF geschiedenis staat er een vechter van Kops Gym, namelijk Joey Berkenbosch later vandaag in de kooi.

Bert Kops heeft wereldwijd veel indruk gemaakt en succes gehad met ongeveer 30 titels op zijn naam. Hij is één van de beste worstelaars die Nederland ooit heeft gekend. In het verleden heeft hij getraind met: Anton Geesink, Chris Dolman, Jan van de Paverd, John Bluming en Wim Ruska. Één voor één grote namen en pioniers uit het Nederlandse Martial Arts. Tegenwoordig is Bert trainer van kampioenen en aspiranten die in de toekomst groot willen worden in het MMA, zoals Gegard Mousasi de huidige Bellator Middleweight Kampioen.

Joey Berkenbosch vervangt 48 uur voordat het gevecht zou plaatsvinden Diego Gonzalez, om het op te nemen tegen Ikram Aliskerov op de Main Card van Brave CF 14 in Tangier, Marokko. Berkenbosch traint bij Kops Gym onder leiding van Bert Kops en traint daar samen met een van de sterkste vechters van Nederland de eerder genoemde Bellator Middleweight Kampioen Gegard Mousasi. Zijn tegenstander Ikram Aliskerov heeft een ongeslagen record en traint bij Emiragaev Esedulla een van de meest gerespecteerde coaches uit Dagestan.

Deze partij heeft de potentie om de gehele Middleweight divisie van Brave Combat Federation op scherp te zetten. Brave CF 14 is het eerste evenement waar een pupil van Bert Kops zijn opwachting zal maken. Ook voor de fans zal dit een mogelijkheid zijn om Kops Gym het te zien opnemen tegen Champions Fight Team uit Dagestan, Rusland. Dit is de ultieme test tussen het superieure worstelen tegen het Sambo specialisme.

Brave CF 14 is vanaf 19.00u te bekijken op deze link. Om te kijken moet je je wel aanmelden bij de website. Dit is gratis.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »