breaking news

Hesdy Gerges vs. Chi Lewis-Parry tijdens GLORY 41 in Den Bosch

April 19th, 2017 | by Stefan Van Erp
Hesdy Gerges vs. Chi Lewis-Parry tijdens GLORY 41 in Den Bosch
GLORY
0

Hesdy Gerges staat opnieuw gepland tegen Chi Lewis-Parry. Beide heren zouden het tegen elkaar op gaan nemen tijdens GLORY 39 in Brussel maar volgens GLORY was Lewis-Parry te ziek om te kunnen vechten. Tevens zijn de deelnemers van het Heavyweight toernooi bekend en zal toptalent Tyjani Beztati zijn opwachting gaan maken. 

Hesdy Gerges (49-18-1) is een echte veteraan in de sport en begon zijn professionele carrière in 2003. Hij heeft inmiddels 68 partijen gevochten en van zijn 49 overwinningen er 23 op KO gewonnen. De 33-jarige Gerges staat voor een belangrijk gevecht in zijn carrière. Zijn laatste 3 partijen gingen verloren waaronder tweemaal via een zeer controversiële Split Decision. Gerges heeft vanaf januari alles opzij gezet om zijn volgende partij te winnen. Hij was helemaal klaar om het op te gaan nemen tegen Lewis-Parry in Brussel. Echter haakte laatstgenoemde op het laatste moment af. Gerges krijgt nu alsnog zijn kans om deze partij te vechten.

Chi Lewis-Parry (8-1-0) is een hardhitter uit Engeland. Zo wist hij zijn 4 gewonnen partijen voor GLORY allemaal te eindigen via KO of TKO. Lewis-Parry heeft voorheen in MMA gevochten. Zo wist hij 6 partijen te winnen en eindigde er 1 in een No Contest. Lewis-Parry staat bekend als een trash talker en zijn agressieve benadering is binnen de ring terug te zien. Zijn laatste partij won hij tijdens GLORY 33 in New Jersey tegen Anthony MacDonald via een TKO.

GLORY maakte tevens de deelnemers van het Heavyweight Contender toernooi bekend. Zo neemt Nederlander D’Angelo Marshall (14-2) het op tegen de Amerikaan Xavier Vigney (10-1). Giannis Stoforidis (19-5) staat in de tweede halve finale tegenover voormalig Contender Anderson “Braddock” Silva (40-16-1). De winnaars van beide partijen staan dezelfde avond tegenover elkaar om uit te maken wie het Contender toernooi gaat winnen.

Zoals eerder gemeld debuteert het 19-jarig Chinese talent Chenglong Zhang (38-5) tijdens GLORY 41. Zijn tegenstander zal de 23-jarige Nederlander Wilson Sanches Mendes (5-2-1). Dit gevecht zal in de Featherweight divisie gehouden worden tijdens de GLORY 41.

Tevens is in de Lightweight divisie Nederlands toptalent Tyjani Beztati toegevoegd aan het evenement. Beztati won zijn laatste 2 partijen op indrukwekkende wijze en zet zijn weg naar de top gestaag door. Zijn tegenstander zal binnenkort aangekondigd worden.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »