breaking news

Hesdy Gerges tekent contract bij Bellator

May 31st, 2018 | by Stefan Van Erp
Hesdy Gerges tekent contract bij Bellator
Bellator MMA
0

Hesdy Gerges gaat deel uitmaken van het Bellator rooster. De Nederlander met Egyptische roots maakt de stap van GLORY en zal voor Bellator zowel MMA als Kickboksen gaan beoefenen. Gerges gaat hiermee zijn vrouw, de huidige Bellator kickboxing Flyweight kampioene, Denise Kielholtz achterna. Gerges gaat zich voornamelijk focussen op het MMA. 

Hesdy Gerges is een begrip in het kickboksen. De 34-jarige Gerges is een echte veteraan in de sport en begon zijn professionele carrière in 2003. Hij heeft inmiddels ruim 70 kickboks partijen gevochten en van zijn 50 overwinningen er 23 op KO gewonnen. Hij heeft tegen veel grote vechters gestaan en is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

De afgelopen weken liet Gerges op Social Media al wat doorschemeren en trainde hij een aantal keer met BJJ legende Royce Gracie. Gerges sparde onlangs nog met MMA legende Fedor waar ook Bellator president Scott Cooker aanwezig was. Wanneer Gerges zijn eerste partij gaat vechten is nog niet bekend. Verwacht wordt dat dit binnenkort bekend gemaakt gaat worden.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »