breaking news

Herstel Tony Ferguson verloopt voorspoedig

April 19th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

De Interim-titelhouder Tony Ferguson lijkt op het goede spoor te zitten met zijn herstelperiode. Ferguson ging eerder deze maand onder het mes om zijn knieblessure weer recht te zetten. Deze blessure stond hem duur en dwong hem om het main event van UFC 223 te verlaten. Het was uiteindelijk aan Al Iaquinta om hem te vervangen.

Ferguson gaf zijn volgers op Instagram een update: “Healing like Wolverine they tell me. 31 staples coming out next week. Like my manager Audi Attar tells me, it’s a marathon not a sprint. Time for some weights!”

https://www.instagram.com/p/Bhu1bMHnsS9/?taken-by=tonyfergusonxt

Tony Ferguson was als presentator aan het werk toen hij zijn blessure opliep. Hij zag een bekende, wou zich omdraaien en blesseerde zijn knie. Het is nog onbekend wanneer Ferguson weer terugkeert in de Octagon. “As I was completing my UFC pre-fight media obligations on Friday I had an accident on a studio set that tore a ligament in my knee.”

Met Khabib Nurmagomedov aan de top, staat Ferguson op de derde plek van de Ultimate Fighting Championship (UFC) Lightweight rankings. Alleen de Ierse Conor McGregor staat nog boven hem.

https://www.instagram.com/p/Bhe96sxjb3w/?utm_source=ig_embed

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »