breaking news

Herbert Burns keert terug tijdens ONE: Throne Of Tigers

January 13th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Het heeft even mogen duren, maar Herbert Burns keert terug naar de ONE Championship kooi op 10 februari tijdens Throne of Tigers in Kuala Lumpur, Maleisië. Het main event wordt verzorgd door de lokale held Ev. ‘E.T.’ Ting en de Lightweight veteraan Kamal Shalorus. Die overigens na een afwezigheid van twee jaar weer terugkeert bij de promotie.

De 28-jarige Herbert Burns (6-0) is een Braziliaanse vechter uit Rio de Janeiro. Hij wordt gezien als een van de talentvolste Featherweight vechters die de promotie kent. Met een ongeslagen record en vier submission overwinningen heeft Burns bewezen een ware grappling expert te zijn. Zo won hij zijn laatste partij van Timofey Nastyukhin met een rear-naked-choke in de eerste ronde. Herbert is het broertje van UFC Lightweight Gilbert Burns.

Aan de andere kant van de kooi staat de Russische vechter Movlid Khaibulaev. Dit is een ongeslagen vechter met tien overwinningen. Hij heeft zowel partijen beëindigd op de grond als staand. Zijn voorgaande partijen zijn gevochten onder de Russische FEN banner. Hij zal tijdens Throne of Tigers zijn debuut maken bij de asiatiche promotie.

Bekijk hieronder de card tot dusver :

10 februari 2017 | Stadium Negara | Kuala Lumpur, Malaysia.

ONE Championship 52: Throne of Tigers

MAIN CARD
Ev Ting vs. Kamal Shalorus Roy Doliguez vs. Alex Silva
Agilan Thani vs. Jeff Huang Saiful Merican vs. Burn Soriano
Ann Osman vs. Vy Srey Khouch Tiffany Teo vs. Priscilla Hertati Lumban Gaol
Herbert Burns vs. Movlid Khaibulaev Muhammad Aiman vs. Eduardo Novaes
Keanu Subba vs. Ahmed Mujtaba

Leave a Reply

Translate »