breaking news

Heeft Vitaly Minakov (19-0) het antwoord op de UFC Heavyweight divisie?

February 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen 23 februari 2017 stapte de ongeslagen Heavyweight Vitaly Minakov de kooi in om te strijden tegen DJ Linderman. In de derde ronde wist de Rus een harde stoot te geven met een knock-out overwinning als vervolg. Met negentien overwinningen op rij, waarvan er tien zijn gewonnen met knock-out, zeven met submission en slechts twee met beslissing, lijkt het tijd te worden voor het echte werk: de UFC.

De 32-jarige Rus heeft bewezen het spel goed te beheersen. Zo draagt hij de zwarte band met Judo, is hij de 1st Razryad Grand Master in Sambo en is hij viervoudig Sambo wereld kampioen. Met gevechten bij promoties als M-1 Challenge, FFC, Bellator MMA (waar hij overigens de Heavyweight kampioen was) en EFN, lijkt hij klaar te zijn voor het grote podium.

In een interview met de Russische media izvestia.ru, vertelde Minakov graag te willen vechten voor de UFC. Echter zat zijn contract van Bellator MMA hem nog in de weg, maar hij verwacht in 2017 zijn debuut in de wereldberoemde Octagon te kunnen maken.

Vitaly Minakov wint tijdens EFN59 met knock-out van DJ Linderman:

Comments are closed.

Translate »