breaking news

Heavyweights Walt Harris en Cyril Asker kruisen degens in Singapore

March 23rd, 2017 | by Redactie

Zojuist wist Cyril Asker op zijn officiële Facebook account te melden dat hij het op 17 Juni 2017 in Kallang, Singapore op zal nemen tegen de Amerikaans Walt Harris. Beide Heavyweights zullen in het Singapore Indoor Stadium de confrontatie met elkaar aangaan. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card van UFC Fight Night 111.

Walt Harris (MMA 9-5/UFC 2-4) en de UFC is tot noch toe geen goede combinatie. De American Top Team Heavyweight vocht zesmaal voor de UFC, hiervan wist hij slechts twee gevechten in winst om te zetten. Harris won na een afwezigheid van bijna anderhalf jaar in Januari 2016 via TKO in de eerste ronde van Cody East. Harris had zijn drie voorgaande gevechten in de UFC verloren tegen Jared Rosholt, Nikita Krylov & Soa Palelei. In Oktober 2016 vocht Harris tegen de Rus Shamil Abdurakhimov. In een zeer teleurstellend gevecht van beide kanten won Abdurakhimov uiteindelijk via Split Decision. Harris vocht begin dit jaar tegen Chase Sherman. In de tot noch toe beste prestatie van Harris wist hij Sherman in de tweede ronde op spectaculaire wijze via KO te verslaan. Harris mag die overwinning nu proberen een vervolg te gaan geven.

Cyril Asker (MMA 8-2/UFC 1-1) is een van de twee Franse Heavyweight vechters in de UFC. Asker in 2016 in Zagreb zijn debuut voor de UFC. Het was een debuut om zeer snel te vergeten. Asker ging zwaar KO in de eerste ronde tegen Jared Cannonier. Asker kwam echter zeer sterk terug begin dit jaar. Zo werd de Rus Dmitrii Smoliakov in de eerste ronde via KO verslagen. Asker zal proberen net als zijn tegenstander Harris die overwinning een goed vervolg te geven. Asker was voordat hij de UFC binnen kwam de EFC Worldwide Kampioen. Dit is een Zuid-Afrikaanse organisatie.

Tweet 20

Comments are closed.