breaking news

Heavyweights Walt Harris & Chase Sherman kruisen de degens in Phoenix

November 28th, 2016 | by Marcel Dorff

Opnieuw is er een Heavyweight gevecht toegevoegd aan de UFN 103 card in Phoenix, Arizona. Walt Harris zal het opnemen tegen Chase Sherman. Het gevecht zal plaatsvinden in de Talking Stick Resort Arena op 15 Januari 2017.

Walt Harris (MMA 8-5/UFC 1-4) en de UFC is tot noch toe nog geen goede combinatie. De American Top Team Heavyweight vocht vijfmaal voor de UFC, hiervan wist hij slechts een gevecht in winst om te zetten. Dit gebeurde in April van dit jaar. Harris won na een afwezigheid van bijna anderhalf jaar via TKO in de eerste ronde. Harris had zijn drie voorgaande gevechten in de UFC verloren tegen Jared Rosholt, Nikita Krylov & Soa Palelei. Vorige maand vocht Harris tegen de Rus Shamil Abdurakhimov. In een zeer teleurstellend gevecht van beide kanten won Abdurakhimov uiteindelijk via Split Decision.

Chase Sherman (MMA 9-2/UFC 0-1) maakte in Augustus van dit jaar zijn debuut voor de UFC. Sherman won al zijn negen gevechten via (T)KO. Hij stond tegenover Justin Ledet die eveneens zijn UFC debuut maakte. Ledet bleek te sterk en won via Unanimous Decision. Sherman, de voormalig FFI kampioen zal het nu dus moeten opnemen tegen Walt Harris. Een zeer belangrijk gevecht voor beide mannen die onderaan de Heavyweight divisie bungelen.

pixlr_20161128215348609

Leave a Reply

Translate »