breaking news

He is back !!

July 30th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen nacht zijn wij getuigen geweest van een Mixed Martial Arts wedstrijd op het hoogste niveau. Het was aan de Honda Center van Anaheim Californië om de twee grote rivalen Daniel Cormier en Jon Jones een podium te geven voor een gevecht voor de UFC Light-Heavyweight titel. De verwachtingen waren enorm hoog en de sfeer was gespannen, wij zijn getrakteerd op een waar spektakel.

Ondanks hetzelfde gewicht was Jones was aanzienlijk groter dan zijn tegenstander Cormier. Beide mannen wisten elkaar te raken, maar Jones leek hier de meeste raken klappen uit te delen. Echter wist Cormier ook regelmatig huis te houden met zijn lowkicks en gevaarlijke stoten. Dit allemaal zorgde voor een spannend en vermakelijke partij.

In de derde ronde weet Jones, Cormier te verassen met een highkick. Deze trap geeft het opstapje naar het einde. Cormier wankelt weg en Jones volgt hem met een lowkick. Deze actie wordt gevolgd met zeer extreme ground and pound. De scheidsrechter ziet genoeg en stopt de partij.

Jon Jones verslaat Daniel Cormier met een knock-out op 3:01 van de derde ronde. De emotionele Jones ontvangt de titel en heeft mooie woorden voor Daniel Cormier:De MMA wereld reageert op het gevecht:

https://twitter.com/AngieOverkill/status/891523545334816768?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmmajunkie.com%2F2017%2F07%2Ftwitter-reacts-to-jon-jones-title-winning-ko-of-daniel-cormier-in-ufc-214-grudge-match

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Translate »