breaking news

Hamicha haakt geblesseerd af voor partij tegen Menshikov

February 24th, 2020 | by Stefan Van Erp
Hamicha haakt geblesseerd af voor partij tegen Menshikov
GLORY
0

Hamicha heeft zich noodgedwongen terug moeten trekken voor zijn partij tegen Dmitrii Menshikov tijdens GLORY 75 aankomend weekend. Dit wist de Telegraaf eerder vandaag te melden. Het gevecht, dat ingepland stond als Co-Main event van de avond, kan niet doorgaan omdat Hamicha een blessure heeft aan zijn gehoor.

De partij tussen Hamicha en Menshikov had op voorhand een hoog “fight of the night” gehalte. Beide heren hebben in hun partijen voor GLORY laten zien dat zij komen om te knokken. Zo won Hamicha zijn tot nog toe twee partijen in GLORY via een (T)KO, waarvan de eerste een zeer spectaculaire headkick was.

Ook Menshikov staat bekend om zijn krachtige stoten. De Rus doet veel liefhebbers denken aan de kleinere versie van Fedor Emelianenko. Menshikov vocht drie partijen voor GLORY en wist deze allemaal voortijdig te eindigen.

De verwachting is dat GLORY nu de partij tussen Harut Grigorian en Jamie Bates zal doorschuiven naar de hoofdkaart. Dat zal betekenen dat Roël Mannaart de SuperFight Series af gaat sluiten en Yousri Belgaroui zijn partij tegen Jakob Styben tijdens het Co-Main Event zal vechten.

GLORY moet zelf nog naar buiten komen met een officieel statement.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »