breaking news

Halve finale tussen Fedor en Sonnen waarschijnlijk in oktober

July 2nd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Halve finale tussen Fedor en Sonnen waarschijnlijk in oktober
Bellator MMA
0

De volgende ronde van het Bellator MMA Heavyweight Grand Prix toernooi zal zeer waarschijnlijk geschreven worden op een kaart in oktober. Na verschillende ronde’s zitten Fedor Emelianenko, Chael Sonnen, Ryan Bader en Matt Mitrione nog in de race. De Amerikaanse promotie zal deze week de plannen officieel bevestigen.

Powered by Aiki Budo.

Op 20 januari opende Chael Sonnen en Quinton Jackson het toernooi. Hier wist Sonnen de partij te winnen en plaatste zichzelf in de halve finale. Vervolgens was het aan Matt Mitrione en Roy Nelson om te strijden voor een hogere plek. Hier pakte Mitrione de Majority beslissing en ging door naar de volgende ronde. In de derde partij wist Fedor Emelianenko te winnen met een spectaculaire knock-out. Hij schakelde Frank Mir uit in de eerste ronde.

Het is nu aan Emelianenko vs. Sonnen en Bader vs. Mitrione om te strijden voor een finaleplaats. Scott Coker spreekt over het toernooi: “We’re trying to keep it in close proximity. want both of the semifinals to happen close together.”

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »