breaking news

Gustavo Lopez en Heili Alateng treffen elkaar op 18 september

July 21st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Gustavo Lopez en Heili Alateng treffen elkaar op 18 september
UFC
0

Een bantamweight gevecht tussen Gustavo Lopez en Heili Alateng is toegevoegd aan de UFC Fight Night dat op 18 september plaatsvindt, zo maakt de UFC bekend. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Gustavo Lopez maakte vorig jaar tegen Merab Dvalishvili zijn debuut bij de UFC. De voormalig Combate bantamweight kampioen verloor zijn debuut, maar wist zich vervolgens goed te herpakken. Lopez nam het in zijn tweede gevecht op tegen Anthony Birchak en wist hem, via een ‘rear naked choke’, te submitten. In zijn meest recente gevecht in maart werd Lopez door Adrian Yanez knock-out geslagen.

Heili Alateng kende een sterke start aan zijn UFC-carrière. De Chinees maakte in 2019 zijn debuut en wist, door Danaa Batgerel via een unanimous decision en Ryan Benoit via een split decision te verslaan, zijn eerste twee gevechten te winnen. Maar in zijn derde en meest recente UFC-gevecht kwam er een einde aan zijn succesvolle reeks. Na drie rondes gevochten te hebben met Casey Kenney zag Alateng de overwinning naar zijn tegenstander gaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »