breaking news

Gunstige tijden voor Nederlandse fans tijdens twee van de drie UFC evenementen in Abu Dhabi

December 27th, 2020 | by Marcel Dorff
Gunstige tijden voor Nederlandse fans tijdens twee van de drie UFC evenementen in Abu Dhabi
UFC
0

De UFC en ESPN hebben de starttijden bekend gemaakt voor de drie Abu Dhabi evenementen die op 16, 20 en 23 januari aanstaande zullen plaatvinden op Yas Island. De UFC is verplicht om eenmaal per jaar een PPV evenement in Abu Dhabi te houden op lokaal gunstige tijden. Deze PPV is doorgaans later in het jaar. De Khabib/Poirier en Khabib/Gaethje PPV’s waren hierdoor voor de Nederlandse fans in namiddag/avond en niet ‘s nachts.

Het evenement op 16 januari tussen voormalig kampioen Max Holloway en topcontender Calvin Kattar zal beginnen om 18.00u Nederlandse tijd. De prelims staan gepland voor drie uur. Waarna om 21.00u de Main Card zal beginnen. Het evenement 4 dagen later op woensdag tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev heeft zelfs een vroegere starttijd. Woensdagmiddag om 15.00u zullen de prelims al van start gaan. Drie uur later om 18.00u begint de Main Card.

Helaas zal de UFC 257 PPV wel op Amerikaanse tijden worden gevochten. De Early Prelims beginnen om 00.15u. De prelims om 02.00u. En de Main Card PPV zal beginnen om 04.00u in de nacht van zaterdag op zondag. Het Main Event gaat tussen Dustin Poirier en Conor McGregor.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »