breaking news

Guido Cannetti treft Danaa Batgerel tijdens UFC 248 in Las Vegas

January 2nd, 2020 | by Marcel Dorff
Guido Cannetti treft Danaa Batgerel tijdens UFC 248 in Las Vegas
UFC
0

De UFC heeft een nieuwe partij toegevoegd aan het UFC 248 evenement dat op 7 maart 2020 in Las Vegas, Nevada zal plaatsvinden. De Argentijn Guido Cannetti keert na anderhalf jaar afwezigheid terug in de Octagon. Hij zal het gaan opnemen in de Bantamweight divisie tegen de Mongoliër Danaa Batgerel. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de T-Mobile Arena op de Preliminary Card.

Guido Cannetti (MMA 8-4/UFC 2-3) kwam de UFC binnen via het eerste seizoen van TUF Latin America. Daar verloor Cannetti van Marco Beltran via Majority Decision. Vervolgens mocht Cannetti door een blessure bij zijn teamgenoot alsnog naar de Halve Finale. Daarin verloor hij opnieuw, ditmaal via KO tegen latere winnaar Alejandro Perez. Ook zijn UFC debuut ging niet naar wens. Henry Briones versloeg Cannetti in de tweede ronde via een Rear Naked Choke Submission. Beide mannen ontvingen voor die partij de Fight of the Night bonus. Ondanks de slechte prestaties bleef de UFC potentie zien in de Argentijn, en dit betaalde hij terug tijdens zijn partij in Augustus 2015. Hugo Viana werd na drie rondes verslagen. Cannetti werd vervolgens ingepland tegen Marco Beltran, maar werd door een USADA overtreding van het gevecht gehaald. Cannetti werd geschorst, en keerde pas terug in Januari 2018 tegen Kyung Ho Kang. Cannetti vocht sterk, maar verloor laat in de eerste ronde via Triangle Choke Submission in de eerste ronde. Cannetti kwam echter in Mei 2018 sterk terug. Via Unanimous Decision was hij te sterk voor Diego Rivas tijdens UFC Santiago. Vervolgens vocht Cannetti tijdens UFC Buenos Aires in September 2018 voor eigen publiek tegen Marlon Vera. Vera was te sterk en versloeg Cannetti via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde.

Embed from Getty Images

Danaa Batgerel (MMA 6-2/UFC 0-1) maakte in 2011 zijn Pro-MMA debuut. De Mongoliër vocht zijn eerste drie partijen voor de Legend FC organisatie. Die drie partijen werden allemaal gewonnen waaronder een overwinning tegen huidig UFC Flyweight vechter Kai Kara-France. Na vervolgens ook een succesvol debuut voor de RUFF organisatie te hebben gemaakt ging het mis tegen Baasankhuu Damlanpurev. Echter wist Danaa vervolgens tweemaal achter elkaar te winnen in 2018. Beide gevechten werden voortijdig gefinisht. Danaa kreeg vervolgens in 2019 een contract bij de UFC en maakte in Augustus 2019 als eerste Mongoliër zijn opwachting binnen de organisatie tegen Alateng Heili. In een zeer attractief gevecht dat werd beloond met de Fight of the Night bonus verloor Danaa via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »