breaking news

Groot talent Erin Blanchfield tekent bij de UFC en debuteert op 10 april

April 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Groot talent Erin Blanchfield tekent bij de UFC en debuteert op 10 april
UFC
0

Erin Blanchfield heeft een contract getekend bij de UFC, zo meldt Sportskeeda. Blanchfield, die als één van de grootste talenten in het vrouwen MMA wordt gezien, zal het op 10 april, in een bantamweight gevecht, opnemen tegen Norma Dumont. Blanchfield vecht normaal gesproken in de flyweight divisie en zal na dit gevecht dan ook terugkeren naar deze gewichtsklasse.

De 21-jarige Blanchfield begon in 2018, bij Cage Fury FC, haar professionele MMA-carrière. In haar eerste professionele gevecht nam ze het op tegen Whittany Pyles, die ze via een TKO wist te verslaan. Blanchfield vocht vervolgens nog zes keer. Hiervan wist ze er vijf te winnen en verloor ze in 2019 van Tracy Cortez. Dit was de eerste en, tot nu toe, laatste keer dat Blanchfield verloor. Ze is momenteel bezig aan een winstreeks van drie gevechten, waaronder twee gewonnen partijen door middel van een finish.

Norma Dumont maakte vorig jaar, als ongeslagen vechtster, in de featherweight divisie, tegen Megan Anderson, haar UFC debuut. Een gevecht dat ze snel wilde vergeten, want Dumont werd in de eerste ronde knock-out geslagen. Vervolgens nam “Imortal” het in november, in een bantamweight gevecht, op tegen Ashlee Evans-Smith, dit gevecht wist ze via een unanimous decision te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »