breaking news

Grigorian geblesseerd, Murthel Groenhart nu tegen Alan Scheinson

May 5th, 2017 | by Stefan Van Erp
Grigorian geblesseerd, Murthel Groenhart nu tegen Alan Scheinson
GLORY
0

Zojuist is bekend geworden dat het gevecht tussen Murthel Groenhart en Harut Grigorian niet door kan gaan door een blessure bij de Armeen. Naar verluid heeft Grigorian zijn teen gebroken en kan daarom niet in actie komen tijdens GLORY 41 in Den Bosch. De organisatie heeft direct een vervanger aangewezen in de persoon van Alan Scheinson.

Murthel Groenhart (64-23-3/GLORY 7-6) kwam de organisatie binnen in 2013 waar hij tijdens GLORY 2 vocht tegen de onlangs overleden Marc de Bonte. Groenhart won via een snoeiharde knie in de tweede ronde op KO. Groenhart die zowel op Lightweight als Welterweight heeft gevochten voor GLORY heeft tweemaal voor de Welterweight titel gevochten. Beide keren was Nieky Holzken zijn tegenstander en beide keren trok hij aan het kortste eind. In oktober vorig jaar stonden beide heren voor het laatst tegen elkaar tijdens GLORY 34 in Denver. Het gevecht ging over de volle 5 ronden en Holzken pakte de winst via een Unanimous Decision. Daarna nam Groenhart het op tegen Thongchai Sitsongpeenong tijdens GLORY 38 in Chicago. In een attractieve partij wist Groenhart te winnen via een KO in de derde ronde.

Alan Scheinson (48-4-0/GLORY 0-1) is een Argentijnse Welterweight die dit jaar zijn debuut maakte voor de organisatie. Hij vocht tijdens GLORY 37 in Los Angeles tegen Karim Benmansour. In een hard gevecht dat over de volle 3 ronden ging verloor Scheinson via een Split Decision. Scheinson komt uit voor Hemmers Gym uit Breda en is de voormalig K-1 Argentina kampioen. Scheinson staat bekend als een harde vechter die maar liefst 37 van zijn 48 overwinningen voor de bel wist te behalen. Het is Scheinson alles aan gelegen om zijn negatieve record bij GLORY nu weer in balans te krijgen.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »