breaking news

Gregor Gillespie treft Brad Riddell tijdens UFC evenement op 20 maart

February 19th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Gregor Gillespie treft Brad Riddell tijdens UFC evenement op 20 maart
UFC
0

Lightweights Gregor Gillespie en Brad Riddell gaan het op 20 maart, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Christopher Reive van de New Zealand Herald. Het evenement zal in het UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Gregor Gillespie maakt na zijn verloren gevecht tegen Kevin Lee, in 2019, weer zijn terugkeer in de octagon. “The Gift” maakte in 2016, als ongeslagen vechter, zijn UFC debuut. Die wist hij via een unanimous decision van Glaico França te winnen. De vijf gevechten die daarop volgden wist hij allemaal via een finish te winnen. Waarvoor hij tweemaal een “Performance of the Night” en één keer de “Fight of the Night” bonus kreeg. In het gevecht met Kevin Lee verloor hij zijn ongeslagen status.

Brad Riddell, een voormalig kickbokser, is onderdeel van het Nieuw-Zeelandse City Kickboxing, waar hij ook kickbokstrainer is. De Kiwi maakte in 2019, tijdens UFC 243, tegen Jamie Mullarkey zijn UFC debuut. In een heerlijke matpartij kwam hij, via een unanimous decision, als winnaar uit de strijd. Het gevecht kreeg de “Fight of the Night” bonus. “Quake” stapte vervolgens nog tweemaal in dit kalenderjaar, tegen Magomed Mustafaev en Alex da Silva, de octagon in. Beide keren kwam hij, in wat weer twee heerlijke partijen waren, als winnaar uit de strijd.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »