breaking news

Gray Maynard treft Teruto Ishihara tijdens de TUF 25 Finale

April 19th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist wist journalist Adam Hill van het Las Vegas Review-Journal te melden dat Gray Maynard op 7 Juli 2017 zijn opwachting in de Octagon zal maken tegen de Japanner Teruto Ishihara. Het Featherweightgevecht zal plaatsvinden tijdens de TUF 25 Finale in Las Vegas, Nevada. Beide mannen zullen in de Octagon van de T-Mobile Arena de strijd met elkaar aangaan. Het is op dit moment niet bekend of het gevecht deel uit maakt van de Preliminary Card of Main Card.

Gray Maynard (MMA 12-6-1-1/UFC 10-6-1-1) mag gezien worden als een echte veteraan van de sport. Met een overall record van 10-0-0-1, en overwinningen op mannen als Jim Miller, Frankie Edgar, Nate Diaz & Roger Huerta mocht Gray Maynard in 2011 voor de UFC Lightweight Titel vechten tegen Frankie Edgar. Het gevecht eindigde in een draw waardoor Edgar de titelhouder bleef. Vervolgens verloor Maynard de rematch van Edgar via TKO. Hierna won Maynard weliswaar van Clay Guida, maar wist hij toen nog niet dat er een hele donkere periode voor hem zat aan te komen. Maynard verloor tussen 2013 en 2015 liefst vier partijen op rij. Maynard zag geen vooruitgang meer op Lightweight en greep zijn waarschijnlijk laatste strohalm : zakken naar Featherweight. Een goede beslissing aangezien er in Juli 2016 werd gewonnen van Fernando Bruno. Echter kon Maynard deze overwinning geen goed vervolg geven. In December 2016 werd via Unanimous Decision verloren van TUF 22 winnaar Ryan Hall via Unanimous Decision.

Teruto Ishihara (MMA 9-3-2/UFC 2-1-1) kwam ongeveer anderhalf jaar geleden de UFC binnen via het programma ”Road to UFC : Japan”. Ishihara vocht de finale tegen landgenoot Mizuto Hirota. Het gevecht eindigde na drie rondes in een gelijkspel. Door alle consternatie werd er vergeten om een sudden victory ronde te starten, waardoor beide vechters als winnaar van het toernooi werden uitgeroepen. Ishihara vocht vervolgens in Maart 2016 tegen Julian Erosa, en in Augustus 2016 tegen Horacio Gutierrez. Beide gevechten werden via KO gewonnen waardoor er veel van Ishihara werd verwacht in zijn vierde partij voor de UFC. Ishihara werd gekoppeld aan de Russische Ier Artem Lobov. Echter kon Ishihara niet brengen wat hij in zijn voorgaande gevechten wel wist te brengen en verloor hij via Unanimous Decision.

Comments are closed.

Translate »