breaking news

Grant Dawson treft Leonardo Santos op 20 maart

January 21st, 2021 | by Redactie
Grant Dawson treft Leonardo Santos op 20 maart
UFC
0

Grant Dawson en Leonardo Santos gaan het, in een lightweight gevecht, tijdens een UFC Fight Night op 20 maart tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Grant Dawson deed in 2017 mee met de Dana White’s Contender Series. Hij wist Adrian Diaz, via een ‘rear naked choke’, te verslaan en zo een UFC contract te verdienen. In 2019 maakte Dawson, tegen Julian Erosa, zijn debuut. Hij wist het gevecht via een unanimous decision te winnen. Vervolgens wist hij Mike Trizano en Darrick Minner, via een ‘rear nake choke’, te verslaan. In juli van het afgelopen jaar wist hij Nad Narimani, via een unanimous decision, te verslaan om zo zijn ongeslagen status in de UFC te behouden.

Leonardo Santos is nog ongeslagen in de UFC. De Braziliaan deed in 2013 mee met het tweede seizoen van The Ultimate Fighter Brazil en kreeg daarna een contract aangeboden. Tijdens de finale van The Ultimate Fighter maakte hij z’n debuut tegen William Macário, die hij via een ‘arm triangle choke’ wist te verslaan. Santos vocht hierna nog zeven gevechten, waarvan hij er zes wist te winnen, het gevecht met Norman Parke eindigde in een draw. In zijn meest recente gevecht wist Santos de Rus Roman Bogatov, via een unanimous decision, te verslaan. Dawson maakt z’n debuut in de lightweight divisie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »