breaking news

Gracie vs. Prachnio strijden voor vacante Middleweight Titel tijdens ONE Championship 49

September 6th, 2016 | by Marcel Dorff

Nadat eerder het Main Event tussen Shinya Aoki en Eduard Folayang werd bekend gemaakt, heeft ONE Championship nu ook het Co-Main event bekend gemaakt. Net als het Main Event zal ook het Co-Main event gaan om een titel. Roger Gracie neemt het op tegen Marcin Prachnio voor de ONE Championship Middleweight titel.

Roger Gracie (MMA 8-2/ONE 2-0) is een tienvoudig BJJ wereldkampioen en een 3rd degree black belt in BJJ. Gracie vocht zijn meeste gevechten in Strikeforce, en kwam eenmaal uit voor de UFC. In ONE Championship wist Gracie zijn beide wedstrijden te winnen. Zijn laatste wedstrijd was voor de allereerste ONE Championship Light-Heavyweight titel. Deze werd gewonnen tegen Michal Pasternak. Bij winst op Prachnio is Gracie de eerste ONE Championship titelhouder met twee belts in twee verschillende gewichtsklassen.

Marcin Prachnio (MMA 12-2/ONE 3-0) is een Poolse vechter die uitkomt voor de Tatsujin Dojo, waardoor hij dus regelmatig te vinden is in Deventer. Prachnio maakte begin dit jaar zijn debuut voor ONE Championship tegen Alexandre Machado. Prachnio won via TKO in de eerste ronde. Vervolgens werd nog gewonnen van Leandro Ataides (Dec) en Jake Butler (TKO). Nu mag Prachnio dus voor de titel vechten tegen Roger Gracie.

ONE Championship 49 : Defending Honor zal plaatsvinden op 11 November 2016 in het Singapore Indoor Stadium in Kallang, Singapore.

Leave a Reply

Translate »