breaking news

”Goldenboy” de Tomas ontmoet Naoki Inoue in Singapore

April 3rd, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist wist Channel News Asia te melden dat de UFC twee vechters tegen elkaar zal laten debuteren tijdens UFC Fight Night 111 in Kallang, Singapore. Zo zal de ongeslagen Filipijn Carls John de Tomas het opnemen tegen de eveneens ongeslagen Japanner Naoki Inoue in een Flyweightgevecht. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van het Singapore Indoor Stadium op 17 Juni 2017. Het gevecht zal waarschijnlijk deel uit maken van de Preliminary Card.

Carls John de Tomas (MMA 7-0/UFC 0-0) is een van de bekendste en geliefde vechters die de Filipijnen rijk is. De Tomas is in zeven Pro-MMA gevechten nog ongeslagen. Hij vocht al zijn gevechten voor de Filipijnse organisatie URCC. Daar werd hij in 2016 kampioen waarna hij zijn titel nog eenmaal verdedigde. Het meest opvallende aan het record van de Tomas is dat hij van zijn zeven overwinningen er drie via Submission wist te winnen, en viermaal via decision. Niet eenmaal wist de Tomas via KO te winnen terwijl hij als basis Muay Thai heeft. De Tomas maakt in Juni zijn debuut voor de UFC.

Naoki Inoue (MMA 10-0/UFC 0-0) is een ongeslagen vechter uit Japan. Inoue werd afgelopen week al in verband gebracht met de UFC, maar toen bleef een officiële bevestiging uit. Nu heeft hij dus zijn eerste gevecht te pakken. Inoue staat bekend om zijn groundgame, en wist zeven van in totaal tien gevechten voortijdig via een Submission te beslissen. De andere drie partijen gingen naar de judges. Inoue vocht al zijn partij voor de hoog aangeschreven Japanse organisatie DEEP en wordt gezien als een van de grootste talenten uit de nieuwe generatie Japanse vechters.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »