breaking news

Gökhan Saki daagt Michael Bisping uit voor gevecht.

May 7th, 2018 | by Redactie

Als de oud Ultimate Fighting Championship (UFC) Middleweight kampioen Michael Bisping weer op het canvas staat, is dit zijn aller laatste gevecht van zijn carrière. Om zijn loopbaan in stijl af te sluiten, wacht The Count nog op de juiste tegenstander. De kickbokslegende Gokhan Saki hoopt deze tegenstander te zijn.

Saki reageerde op een social media bericht van een MMA fan:

Saki gaf antwoord met een emoji en onderbouwde zijn bericht in een tweet:

https://twitter.com/gokhantherebel/status/993054631730302977?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bjpenn.com%2Fmma-news%2Fmichael-bisping%2Fgokhan-saki-calls-for-mma-legend-vs-kickboxing-legend-bout-with-michael-bisping%2F&tfw_creator=TomTayMMA&tfw_site=bjpenndotcom

https://twitter.com/gokhantherebel/status/993055214117752832?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bjpenn.com%2Fmma-news%2Fmichael-bisping%2Fgokhan-saki-calls-for-mma-legend-vs-kickboxing-legend-bout-with-michael-bisping%2F&tfw_creator=TomTayMMA&tfw_site=bjpenndotcom

Ghokan Saki is een bekende kickbokser met een professioneel record van 83 om 12. Hij verloor zijn eerste MMA partij in 2004 maar kwam daarna zeer sterk terug met een schitterende knock-out tijdens zijn UFC debuut. Saki staat momenteel gepland om te strijden tijdens UFC 226 tegen Khalil Rountree.

Bisping heeft sinds november niet meer gevochten. Hij werd kort na zijn gevecht tegen Georges St-Pierre uitgeschakeld door Kelvin Gastelum. Daarvoor was hij de Middleweight kampioen en won hij van Luke Rockhold enDan Handerson. Bispling is een MMA-legende en heeft in zijn carrière 30 keer gewonnen en 9 keer verloren.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »