breaking news

Glover Teixeira vs. Jared Cannonier voor Brooklyn, New York

December 14th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Het evenement UFC 208 begint al aardig vorm te krijgen. Naast atleten als Holly Holm en de Nederlandse Germaine de Randamie stappen ook Glover Teixeira en Jared Cannonier de Octagon in. Op 11 februari 2017 staat het Barclays Center centraal voor de promotie. Duizende fans zullen de ogen richten op dit centrum om vervolgens te genieten van spectaculaire gevechten.

Glover Lucas Teixeira is geboren op 28 oktober 1979. Hij is een 37-jarige Braziliaanse Mixed Martial Arts vechter en een oud lid van de Braziliaanse nationale worstel team. Momenteel is hij actief als Light Heavyweight vechter bij de Ultimate Fighting Championship. Hij is ook bekend bij organisaties als WEC, Impact FC, PFC en Shooto. Glover staat momenteel met een record van 25 om 5 op de derde plaats van de UFC Rankings. Zo staat hij onder Alexander Gustafsson en boven Ryan Bader. Na het bijkomen van een snoeiharde knock-out tijdens UFC 202 van Anthony Johnson trekt Glover de handschoenen weer aan om het op te nemen tegen Jared Cannonier.

Jared Cannonier is een Amerikaanse MMA vechter met een record van 9 om 1. Zijn debuut bij de promotie liep niet als gewenst. Hij verloor hier met een knock-out van Shawn Jordan tijdens UFC 182 in Les Vegas, Nevada. Een jaar later heeft hij zich wel kunnen bewijzen in de wereldberoemde Octagon. Zo versloeg hij Cyril Asker tijdens UFC Fight Night Zagreb en verloeg hij Ion Cutelaba tijdens The Ultimate Fighter: Tournament of Champions Finale. Deze twee gevechten zijn beide bekroond met een bonus.

glover-1

Leave a Reply

Translate »