breaking news

Glory kondigt alle gevechten voor 7 november aan

September 28th, 2020 | by Redactie
Glory kondigt alle gevechten voor 7 november aan
GLORY
0

Glory Kickboxing heeft de volledige kaart van Glory 76 aangekondigd. Naast de bekende partijen tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi en het titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart heeft Glory een preliminary gevecht en een 4 manstoernooi toegevoegd.

Jos van Belzen vs. Damian Johansen

Jos van Belzen (8-0-0) zal de kaart gaan openen met een gevecht in de lightweight divisie tegen Damian Johansen (8-3-0), die afkomstig is van Bonjasky Academy. Van Belzen vocht in oktober 2019 tegen Matthew Stevens en wist de winst met een split decision naar zich toe te trekken. Hierdoor verbeterde hij zijn Glory overwinningsreeks naar 2-0. Johansen zal zijn debuut gaan maken op Glory 76. Na het behalen van verschillende jeugdtitels mag hij zich nu gaan bewijzen op het grote podium.

4 manstoernooi

Na het openingsgevecht heeft de organisatie een viermans-toernooi in het zwaargewicht ingeroosterd. De winnaar van dit toernooi krijgt een gevecht tegen een top 4 vechter uit het klassement. De winnaars van de halve finale zullen op diezelfde avond de finale vechten.

Antonio Plazibat (CRO) vs. Nordine Mahieddine (FRA)
Toernooi Zwaargewicht, Halve Finale gevecht B

Arkadiusz Wrzosek (POL) vs. Levi Rigters (NED)
Toernooi Zwaargewicht, Halve Finale gevecht A

Pay-Per-View

Omdat er 7 november geen fans aanwezig mogen zijn bij het evenement heeft Glory aangekondigd dat de fans een Pay-Per-View kunnen aanschaffen om het evenement alsnog live te kunnen aanschouwen. De kosten hiervan zijn € 12,99.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »