breaking news

GLORY komt in Augustus 2017 met GLORY 44 : Chicago

June 9th, 2017 | by Marcel Dorff
GLORY komt in Augustus 2017 met GLORY 44 : Chicago
GLORY
0

Eerder vandaag liet GLORY weten terug te keren naar de staat Illinois. Daar zal op 25 Augustus 2017 het evenement GLORY 44 : Chicago plaatsvinden. De Sears Centre Arena zal het strijdtoneel zijn tijdens het 44ste GLORY evenement. Het is voor GLORY de vierde keer dat het een evenement zal verzorgen in de Sears Centre Arena. In 2013, 2016 en eerder dit jaar organiseerde GLORY zeer succesvolle evenementen in hetzelfde evenementencomplex. 

Over de matchmaking is tot dusverre nog niet veel bekend. Welterweight vechter en inwoner van Illinois Richard Abraham (KKB 11-5/GLORY 4-2) zal sowieso op de card staan. Het is nog niet bekend tegen wie hij het zal opnemen. Abraham zal wat recht willen zetten aangezien hij tijdens het laatste GLORY evenement in Illinois verloor van Antoine Pinto via Split Decision. En ook de Roemeense Heavyweight Catalin Morosanu (KKB 44-10/GLORY 1-0) die eerder dit jaar zijn GLORY debuut maakte en won via KO in de tweede ronde zal ook van de partij zijn. Ook Morosanu’s tegenstander is nog niet bekend.

Zoals altijd zal het GLORY evenement bestaan uit twee gedeeltes. Het GLORY 44 gedeelte, en het GLORY 44 SuperFight Series gedeelte. Meer info zal in de aankomende weken volgen.

Comments are closed.

Translate »