breaking news

GLORY Kickboxing keert terug op 2 en 3 oktober. Rico, Badr en Jamal in december

July 30th, 2020 | by Stefan Van Erp
GLORY Kickboxing keert terug op 2 en 3 oktober. Rico, Badr en Jamal in december
GLORY
0

GLORY Kickboxing heeft zojuist haar terugkeer bekend gemaakt. Op 2 en 3 oktober aanstaande zullen er 2 evenementen gehouden worden in de Hangaar 2 in Katwijk aan Zee. Tijdens deze evenementen worden er 2 toernooien gehouden. Tijdens de evenementen mogen er maximaal 200 bezoekers aanwezig zijn. Tevens maakte GLORY bekend dat in december het grootste evenement ooit georganiseerd gaat worden.  

GLORY 76
Op 2 oktober zal GLORY 76 in het teken staan van een 4-mans toernooi in het middengewicht. De deelnemers aan dit toernooi zijn Yousri Belgaroui, Matêjn Peñáz, Ertugrul Bayrak en Ulric Bokeme. De winnaar van dit toernooi mag het op gaan nemen tegen kampioen Alex Pereira. Andere vechters die ingeroosterd staan op 2 oktober zijn Nordine Mahieddine, Junior Tafa, Luke Whelan, Mohamed Hendouf, Alim Nabiyev en Eyevan Danenberg.

GLORY 77
Op 3 oktober tijdens GLORY 77 zal weltergewicht kampioen Cedric Doumbé zijn titel gaan verdedigen tegen een binnenkort aan te kondigen vechter. Tevens zal Harut Grigorian het op gaan nemen tegen Yoann Kongolo, Tyjani Beztati betreedt de ring tegen Itay Gershon en komen er 4 zwaargewichten in actie. Deze zwaargewichten zijn Antonio Plazibat, Arkadiusz Wrzosek, D’Angelo Marshall en Martin Pacas.

Rico, Badr en Jamal
GLORY maakte ook bekend dat in december het grootste evenement in de geschiedenis van de sport wordt gehouden. Rico Verhoeven, Bard Hari en Jamal Ben Saddik komen op dezelfde avond in actie. Tevens zullen er maar liefst 4 titelgevechten op dezelfde avond worden gehouden. Het is de intentie van GLORY om dit evenement voor een groot publiek te houden met inachtneming van van de richtlijnen omtrent Covid-19.

Doorstart
GLORY maakte onlangs een doorstart. Nadat de promotie onder curatele was geplaatst is deze overgenomen door een bedrijf dat gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk. Dit bedrijf wordt beheerd door voormalig vice voorzitter Scott Rudman. De Nederlandse tak van GLORY (RES Events) lijkt buiten de organisatie van deze evenementen te zijn gevallen. In Nederland is Robbie Timmers de nieuwe Head of Talent Operations. Cor Hemmers zal aanblijven als Senior Advisor bij GLORY. Wat deze rol precies in gaat houden is niet bekend.

 

Comments are closed.

Translate »