breaking news

GLORY brief aan atleten blijkt wassen neus. Groot deel verneemt nieuws via de pers

July 6th, 2020 | by Stefan Van Erp
GLORY brief aan atleten blijkt wassen neus. Groot deel verneemt nieuws via de pers
GLORY
0

De brief die GLORY kickboxing naar haar atleten heeft gestuurd blijkt bij lang niet iedereen te zijn aangekomen. Navraag door MMA DNA bij diverse vechters doet blijken dat een groot deel de brief pas in de pers voor het eerst onder ogen kwam. GLORY zit in zwaar weer en stuurde een brief om de atleten gerust te stellen. 

GLORY besloot om 4 juli jongstleden een brief naar haar atleten te sturen. Deze brief lijkt een reactie op de recente berichten over een naderend faillissement in de media. In de brief bevestigt GLORY dat er inderdaad problemen zijn maar dat ze er mee bezig is om alsnog in 2020 evenementen te organiseren. Tevens vroeg men de vechters niet op social media in te gaan op de geruchten. MMA DNA deed een ronde langs diverse vechters en daaruit bleek dat lang niet iedereen de brief heeft ontvangen. Een groot deel vernam de brief pas vanuit de pers en was daar op zijn zachtst gezegd niet content mee.

Wij besloten om een zo divers mogelijk scala aan vechters te bereiken. Voormalig kampioenen, top 5 vechters en vechters buiten de top 10. Bijna niemand van hen had de brief ontvangen en een deel ontving de brieft via de betreffende gym waar zij trainen.

GLORY geeft tevens in de brief aan dat er binnen een week meer duidelijkheid verschaft gaat worden.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »