breaking news

GLORY bekijkt herindeling GelreDome na enorme vraag voor tickets

July 22nd, 2019 | by Stefan Van Erp
GLORY bekijkt herindeling GelreDome na enorme vraag voor tickets
GLORY
0

GLORY Kickboxing gaat bekijken hoe ze de eerder bedachte opstelling kunnen aanpassen om meer kaarten beschikbaar te stellen voor GLORY Collision 2 waar Rico Verhoeven het op gaat nemen tegen Badr Hari. In gesprek met de Telegraaf geeft CEO Marshall Zelaznik aan dat hij verwacht dat er meer dan 20.000 tickets verkocht gaan worden. 

Grootste kickboks gala ooit in Nederland
Dat het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari gewild is bij het publiek was al duidelijk maar de eerste prognoses er beter uit dan gedacht. Zelaznik geeft aan dat meer dan 25.000 mensen zich geregistreerd hebben voor de voorverkoop. Alles duidt erop dat dit het grootste kickboks evenement gaat worden dat er in Nederland is georganiseerd. Tot nog toe was dit It’s Showtime 2011 waar 20.000 mensen op af kwamen.

Koop alleen via de officiële kanalen
Zelaznik waarschuwde kickboksfans voor malafide websites die kaarten aanbieden. GLORY stelt alles in werking om deze websites tegen te gaan en doen aangifte wanneer zij zien dat kaartjes worden aangeboden. Zelaznik zegt hierover: “Onmogelijk om daar echte kaarten te kopen. Onze advocaten zitten achter elk bureau aan dat tickets aanbiedt. We schakelen daarbij ook de politie in. Mensen moeten er ook rekening mee houden dat ze niet worden toegelaten met tickets van die bureaus. Wij willen het ook betaalbaar houden voor kickboksfans. Die moeten niet worden afgezet.”

De voorverkoop voor GLORY Collision 2 begint komende donderdag. Klik hier om je op te geven voor de voorinschrijving.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »