breaking news

GLORY 56 Denver compleet gemaakt met Massaro Glunder en D’angelo Marshall

July 31st, 2018 | by Redactie
GLORY 56 Denver compleet gemaakt met Massaro Glunder en D’angelo Marshall
GLORY
0

GLORY 56 in Denver is compleet gemaakt met een aantal nieuwe gevechten. Hiermee werd tevens bekend gemaakt dat Massaro Glunder en D’Angelo Marshall deel uit zullen maken van het evenement dat gehouden wordt op 10 augustus aanstaande. Marshall zal het opnemen tegen nieuwkomer Antonio Dvorak en Glunder vecht tegen Quade Taranaki.

Powered by Aiki Budo.

D’angelo Marshall vecht tijdens de SuperFight Series tegen Dvorak. Deze Amerikaan is geen hele bekende in de kickbokswereld. Toch heeft hij al meerdere titels op zijn naam weten te schrijven en mag het dus direct opnemen tegen de nummer 3 gerankte Heavyweight van GLORY. Marshall debuteerde in 2017 voor GLORY en vocht 4 partijen in zijn debuutjaar waarvan hij er drie wist te winnen. Marhall verloor zijn eerste partij via een Decision waar een extra ronde voor nodig was tegen Guto Inocente. Marshall won vervolgens in mei vorig jaar het Contender toernooi door Mohamed Abdallah en Anderson Silva te verslaan. Daarna vocht Marshall tegen Ismael Londt in Rotterdam die eerder het Contender toernooi won. Door deze partij ook te winnen leek Marshall de gedoodverfde kandidaat om voor de titel te vechten. Echter besloot GLORY om nogmaals een Contender toernooi te organiseren. Marshall nam het in de eerste partij op tegen Benjamin Adegbuyi en verloor via een KO in de eerste ronde.

Massaro Glunder neemt het op tegen de Nieuw Zeelander Quade Taranaki. Deze vocht vorig jaar voor het eerst voor GLORY tijdens een Featherweight Toernooi in China. Hier verloor hij in de eerste partij tegen Chenglong Zhang. Massaro Glunderis een groot talent in de Featherweight divisie. Hij begon zijn professionele carrière in 2011 en vocht voor diverse promoties waaronder K-1 en WFL. Glunder is de zoon van Rodney Glunder die furore maakte in het MMA bij onder anderen Pride. Glunder staat erom bekend dat hij graag vaak vecht en ook op korte termijn. Zo nam hij in 2017 een MMA partij tegen Andy Souwer slechts 3 uur voordat deze begon. Ook bij GLORY heeft Massaro gevechten op korte termijn aangenomen wat zijn record wellicht niet ten goede heeft gedaan. Glunder kwam binnen met een statement door in de halve finale van het Featheweight Contender Tournament Niclas Larsen te verslaan via een TKO. In de finale nam Glunder het vervolgens op tegen zijn teamgenoot Christian Baya. Glunder verloor deze partij via een Split Decision. Daarna vocht Glunder tegen Zakaria Zouggary in Amsterdam en verloor ook via een decision. Slechts 3 weken later betrad Glunder alweer de ring om het op te nemen tegen Dylan Salvador in Parijs. Ook deze partij ging verloren en betekende dit het derde verliespartij op rij. Glunder vocht vervolgens 5 maanden niet en betrad de ring tijdens GLORY 51 met een volledig trainingskamp in zijn bagage. Glunder domineerde zijn partij tegen de gerankte Victor Pinto en liet zien dat hij thuis hoort in de rankings bij GLORY.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »