breaking news

GLORY 47 Lyon gecomplementeerd

October 17th, 2017 | by Stefan Van Erp
GLORY 47 Lyon gecomplementeerd
GLORY
0

Op 28 oktober is de Palais de Sports in Lyon het decor voor GLORY 47. Het was reeds bekend gemaakt dat Artem Vakhitov zijn Light Heavyweight titel gaat verdedigen tegen Ariel Machado. Nu heeft GLORY ook de namen bekend gemaakt van het Featherweight toernooi tijdens GLORY 47 en zijn er een aantal gevechten voor GLORY Superfight Series toegevoegd waaronder de Nederlander Massaro Glunder. 

Meervoudig Frans kickboks kampioen Abdellah Ezbiri (42-12-1) zal het op gaan nemen in het Featherweight toernooi tegen zijn landgenoot Azize Hliali (17-14-1). De tweede partij in het toernooi zal tussen Frans kickboks legende Fabio Pinca (102-25-3) en de Amerikaan Anvar Boynazarov (79-20-2) gaan. De winnaars van beide partijen gaan in de finale uitmaken wie zich de nieuwe Featherweight Tournament kampioen mag noemen.

De Fightcard voor de GLORY 47 ziet er als volgt uit: 

Light Heavyweight Title Headline Bout: Artem Vakhitov vs. Ariel Machado
Featherweight Tournament Final Bout: Winner of Bout A vs. Winner of Bout B
Welterweight Co-Headline Bout: Cédric Doumbé vs. Yohan Lidon
Featherweight Tournament Semifinal Bout B: Azize Hliali vs. Abdellah Ezbiri
Featherweight Tournament Semifinal Bout A: Fabio Pinca vs. Anvar Boynazarov

Tijdens de GLORY SuperFight Series zullen de ongeslagen Florent Kaouachi (11-0) en de ervaren Abdarhmane Coulibaly (50-21) het tegen elkaar opnemen. Dit gevecht wordt in de Light Heavyweight divisie gehouden.

Massaro Glunder (30-10-4) keert vrij snel na zijn partij in Amsterdam terug in de ring. Hij neemt het in Lyon op tegen de Fransman Dylan Salvador (49-13-1). Het gevecht wordt gehouden in de Featherweight divisie. Glunder vocht in Amsterdam tijdens GLORY 45 een harde partij uit met Zakaria Zouggary en verloor via een Decision. Salvador vocht in Parijs tijdens GLORY 42 tegen Serhiy Adamchuk en verloor ook via een Decision.

Naast deze aangekondigde partijen werd ook bekend gemaakt dat top Welterweights Alim Nabiyev (45-6) en Jimmy Vienot (56-12) het tegen elkaar op gaan nemen. Nabiyev is meervoudig wereldkampioen bij diverse organisaties. Ook Vienot kan leunen op 2 wereldtitels.

De complete kaart voor de GLORY SuperFight Series ziet er als volgt uit: 

Light Heavyweight Headline Bout: Florent Kaouachi vs. Abdarhmane Coulibaly
Featherweight Bout: Dylan Salvador vs. Massaro Glunder
Super Bantamweight Contender Bout: Anissa Meksen vs. Funda Alkayiş
Middleweight Bout: Ahaggan Yassine vs. Maxim Vorovski
Welterweight Bout: Jimmy Vienot vs. Alim Nabiyev

 

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »