breaking news

GLORY 43 New York compleet gemaakt

June 21st, 2017 | by Stefan Van Erp
GLORY 43 New York compleet gemaakt
GLORY
0

Zojuist heeft GLORY haar evenement op 14 juli in het theater van Madison Square Garden in New York compleet gemaakt. Zo nemen in de Lightweight divisie Josh Jauncey en nieuwkomer Elvis Gashi het tegen elkaar op en zal er een Featherweight Tournament plaatsvinden.

Josh Jauncey (26-8/GLORY 6-4) traint bij Mayweather Boxing team en vecht sinds 2014 voor GLORY. Hij won onlangs zijn laatste gevecht tijdens GLORY 40 in Kopenhagen tegen Antonio Gomez door middel van een spectaculaire flying-knee. Dit leverde hem de Fighter of the Night bonus op. De in Engeland geboren Jauncey verhuisde op zijn derde naar Vancouver waar hij de fijne kneepjes van het kickboksen leerde. Jauncey won 4 van zijn 6 gevechten in GLORY via TKO.

Elvis Gashi (18-0/GLORY 0-0) is geboren in Kosovo en verhuisde in 2012 naar de Verenigde Staten. Jauncey heeft maar liefst 110 amateur partijen gevochten waarvan hij er 107 wist te winnen. Zo werd hij tweemaal WKA amateur kampioen en won hij het IKF USA National Championship. 9 van zijn 18 professionele partijen wist Gashi voortijdig te eindigen via TKO/KO.

Tijdens het Featherweight Tournament komen we onder anderen Matt Embree tegen. Embree vocht onlangs tijdens GLORY 37 tegen Robin van Roosmalen in Los Angeles voor de titel. Van Roosmalen won maar mocht zijn titel toen niet in ontvangst nemen omdat hij te zwaar bleek tijdens de wegingen. Inmiddels heeft van Roosmalen de titel in bezit en zal hij met extra aandacht naar dit toernooi kijken. Embree zal het op gaan nemen tegen Kevin Vannostrand. In de andere partij van het toernooi staan Giga Chikadze en Aleksei Ulianov tegenover elkaar.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »