breaking news

GLORY 38 nagenoeg compleet 

January 20th, 2017 | by Stefan Van Erp
GLORY 38 nagenoeg compleet 
GLORY
0

Gisteren heeft GLORY verschillende nieuwe partijen aangekondigd voor GLORY 38 in de Sears Centre Arena in Chicago op vrijdag 24 februari aanstaande. 

Tijdens GLORY 38 zullen vier heren strijden om een titelgevecht in de Light Heavyweight divisie. Hiervan zijn drie namen bekend geworden. Danyo Illunga neemt het op tegen Ariel Machado en Zack Mwekassa krijgt een nader te bepalen tegenstander. De winnaars zullen op dezelfde avond tegen elkaar strijden om een titelgevecht.

Tijdens GLORY 38 zal ook de Light Heavyweight titel op het spel worden gezet. Artem Vakhitov gaat zijn titel proberen te verdedigen tegen Saulo Cavalari. Het is de derde keer dat beide mannen elkaar zullen treffen. Na twee ontmoetingen staat het 1-1. Beide mannen zullen het Main Event gaan verzorgen voor GLORY 38. Cavalari won de belt in 2015 tegen Zack Mwekassa. Vervolgens verloor Cavalari zijn belt aan Vakhitov (die hij een jaar daarvoor via een Title-Eliminator had verslagen). Vakhitov verdedigde dit jaar zijn belt met succes tegen Zack Mwekassa, terwijl Cavalari zijn rematch verdiende met zijn overwinning tegen Brian Douwes.

Tijdens de Superfight Series zal Murthel Groenhart zijn opwachting gaan maken. De nummer 2 gerankte Welterweight zal het op gaan nemen tegen de 21-jarige Thai Thongchai. Groenhart, die onlangs een gevecht om de titel tegen Nieky Holzken verloor heeft een record van 62 overwinningen, 22 verliespartijen en 3 keer een draw. Thongchai heeft zoals veel van zijn landgenoten veel gevechten achter zijn naam staan. Liefst 167 maal betrad hij de ring en wist er 135 winnend af te sluiten en 32 partijen te verliezen. Thongchai vecht voor de tweede maal voor GLORY. In zijn debuut wist hij Casey Greene KO te slaan.

De volledige kaart van GLORY 38 ziet er als volgt uit: 

Comments are closed.

Translate »