breaking news

Glory 34 in Denver is aanstaande

October 11th, 2016 | by Stefan Van Erp
Glory 34 in Denver is aanstaande
Kickboksen
0

Nog 10 dagen en dan is het zover. Op 21 oktober wordt Glory 34 in Denver gehouden. 

Dit evenement heeft een aantal Nederlanders op de kaart. Zo vecht Brian Douwes zijn tweede gevecht voor Glory tegen de Braziliaan Saulo Cavalari. Dit gevecht zal in de Heavyweight divisie gehouden worden. Douwes verloor zijn eerste partij tegen Guto Inocente in mei van dit jaar middels een unanimous decision.

De tweede Nederlander die zal gaan vechten is niemand minder dan Robin van Roosmalen. Hij zal gaan vechten om de Featherweight titel tegen Gabriel Varga. van Roosmalen is voormalig Lightweight kampioen maar verloor zijn titel in juni tegen Sittichai Sitsongpeenong door middel van een controversiële split decision.

Het headline event betreft twee Nederlanders. Nieky Holzken gaat zijn Welterweight titel verdedigen tegen Murthel Groenhart. Holzken heeft 11 partijen gevochten voor Glory en deze alle 11 gewonnen. Holzken is sinds 2013 in bezit van de wereldtitel en zal voor de derde keer aantreden tegen Groenhart. De vorige twee keer wist Holzken aan het langste eind te trekken. Groenhart heeft 11 partijen voor Glory gevochten. Hiervan wist hij er 6 te winnen en verloor hij er 5. Groenhart heeft zijn laatste 3 partijen overtuigend gewonnen en gaat zich nu opmaken voor het titelgevecht met Holzken.

Leave a Reply

Translate »