breaking news

Giga Chikadze vs. Cub Swanson toegevoegd aan UFC Fight Night op 1 mei

March 4th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Giga Chikadze vs. Cub Swanson toegevoegd aan UFC Fight Night op 1 mei
UFC
0

Featherweights Giga Chikadze en Cub Swanson gaan het op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt het Georgische Adjarasport. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Giga Chikadze debuteerde in 2019 bij de UFC en is binnen de organisatie nog ongeslagen. De voormalig Glory kickbokser vocht vijf partijen en wist ze allemaal te winnen. Chikadze begon zijn UFC-carrière met twee split decision winsten, daarop volgden twee winsten via een unanimous decision. In zijn meest recente gevecht, in november, maakte hij een eind aan de reeks decision winsten en versloeg hij Jamey Simmons via een TKO. Dit leverde Chikadze een ‘Performance of the Night’ bonus op.

Cub Swanson maakte in 2011, na de samenvoeging van WEC bij de UFC, zijn debuut bij de organisatie. Een debuut om snel te vergeten, Swanson verloor, via een ‘arm triangle choke’, van Ricardo Lamas. Maar het duurde niet lang voordat “Killer Cub” en gevestigde naam in de organisatie werd. Swanson wist de zes wedstrijden die daarop volgden allemaal te winnen, waarvan vier via een knock-out of TKO. Een reeks waarin hij onder meer Dustin Poirier, Charles Oliveira en Jeremy Stephens wist te verslaan. Bijna tien jaar na zijn UFC debuut zit de veteraan, na 19 gevechten en meerdere bonussen, nog steeds bij de organisatie. Waar hij in zijn meest recente gevecht Daniel Pineda knock-out wist te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »