breaking news

Gesprekken over gevecht tussen Overeem en Verhoeven gestart

October 4th, 2017 | by Stefan Van Erp

K1-Anoop wist te melden dat GLORY de gesprekken is gestart over een gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem. Het zou gaan om een deal voor 2 gevechten. 1 in kickboksen en de ander in MMA. Verhoeven daagde Overeem tijdens een interview met Dutch Fight Network

Overeem reageerde vrij snel via social media. Zo liet hij weten Rico een komediant te vinden en dat hij Rico graag verwelkomt in MMA.

Vervolgens zochten de camera’s van Fox Sports Alistair op. Daarin vertelde Alistair dat Rico slim bezig is om zich in de markt te zetten en hij zichzelf op een goede manier verkoop. Hij voegt er aan toe dat hij Rico 100 keer van de 100 zal verslaan in MMA en hem er met alle liefde wil verwelkomen.

 

Of het gevecht er uiteindelijk gaat komen is niet bekend. Voorheen werd er al eens een deal gemaakt met Alistair Overeem en Badr Hari. Overeem vocht destijds bij DREAM en werd toen uitgedaagd door Badr. Er is toen een contract getekend voor een MMA gevecht en een kickboks gevecht. Het kickboks gevecht kwam er maar van de MMA partij is het nooit gekomen. GLORY en UFC hebben een goede verstandhouding dus het is niet ondenkbaar dat dit gevecht zou kunnen gebeuren. Op dit moment is het echter prematuur om te kunnen zeggen dat beide partijen in een gevorderd stadium zijn.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »