breaking news

Geruchtmolen UFC Welterweight divisie op volle toeren

March 23rd, 2018 | by Marcel Dorff

De UFC Welterweight divisie lijkt een behoorlijk aantal belangrijke gevechten in het vooruitzicht te hebben. Chris Taylor van BJPenn.com wist maar liefst drie gevechten bekend te maken waar de UFC over in onderhandeling is met de desbetreffende atleten. Gevechten voor UFC Rio, UFC Liverpool en UFC Santiago zijn in de maak.

Zo wil de UFC een Interim Titelgevecht gaan inplannen tussen Rafael Dos Anjos en Colby Covington tijdens UFC 224 in Rio de Janeiro, Brazilië. Het gevecht zal moeten dienen als Co-Main Event. Kampioen Tyron Woodley is nog herstellende van een operatie.

Eveneens lijkt het erop dat Darren Till zijn gewenste match-up zal krijgen tijdens UFC Fight Night 130 in Liverpool, Engeland. De UFC schijnt Stephen Thompson benaderd te hebben voor het gevecht, en Thompson heeft ingestemd. Het lijkt een kwestie van tijd alvorens dit gevecht rond zal zijn als Main Event voor UFC Liverpool.

Tot slot lijkt ook het Main Event van UFC Santiago in Chili zo goed als rond. De Argentijn Santiago Ponzinibbio zal waarschijnlijk Neil Magny als tegenstander tegenover zich vinden in de Octagon. De UFC werkt ook aan dit gevecht als Main Event.

Meer info volgt later.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »