breaking news

Gerucht : Russische vechters trekken naar Brooklyn inclusief Ferguson vs. Nurmagomedov

January 14th, 2018 | by Marcel Dorff

Meerdere Russische media melden dat de Dagestani Khabib Nurmagomedov een contract heeft getekend om te vechten tijdens een nader bekend te maken evenement op 7 April 2018 tegen Tony Ferguson. Het evenement dat in Brooklyn, New York waarschijnlijk zal plaatsvinden is door de UFC nog niet bevestigd. Het zou de 223ste PPV uit de historie van de organisatie moeten worden. Of het om de Interim titel zal gaan of om de ”echte” titel is ook niet bekend.

Eveneens maakte Russische media bekend dat de populaire Featherweight vechter Zabit Magomedsharipov ook zijn comeback tijdens het evenement zal maken. De Dagestani die als Featherweight Kampioen in de zomer van 2017 overkwam van de ACB organisatie heeft tot zover tweemaal in de Octagon gestaan. Beide malen wist hij de partij voortijdig te beslissen en de Performance of the Night bonus mee terug naar huis te nemen.

Tot slot wordt ook de Tsjetsjeniër Mairbek Taisumov aan het evenement gelinkt. Taisumov won zijn meest recente gevecht tijdens UFC Rotterdam in September 2017 tegen de destijds ongeslagen Felipe Silva. Taisumov won net als Magomedsharipov de Performance of the Night bonus. Taisumov werd begin deze maand gelinkt aan een gevecht in Londen tegen Anthony Pettis, echter werd dit gevecht nooit concreet.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »