breaking news

Gerucht: Chris Weidman vs. Yoel Romero in New York

September 7th, 2016 | by Redactie

Sinds het besluit om MMA legaal te maken in New York draait de geruchtenmachine op volle toeren.

Daar 12 november met rasse schreden dichterbij komt worden de geruchten steeds heviger en kan het niet meer lang uitblijven voordat de main card voor UFC 205 aangekondigd zal worden.

Nadat er een sterk gerucht de kop op stak dat Donald Cerrone zal vechten tegen Robbie Lawler is er nog een tweede gevecht waar veelvuldig over gesproken wordt.

De in New York geboren Chris Weidman maakt er al maanden geen geheim van dat hij koste wat het kost wil vechten tijdens UFC 205, en die wens lijkt in vervulling te gaan. Zijn tegenstander voor de epische New York card zal Olympisch medaille winnaar Yoel Romero worden.

Romero keert daarmee terug van een schorsing die hem werd opgelegd door USADA naar een positieve test. The Soldier of God zag zijn 2 jarige schorsing teruggedraaid worden tot 6 maanden na een overeenstemming met anti doping organisatie.

Een rematch voor Weidman met Rockhold lag voor de hand, daar vriend en vijand een 2e gevecht tussen beide kemphanen ontzettend graag zou zien. Het gerucht wil dat de UFC ook niets liever wilde dan een rematch tussen Weidman en  Rockhold, maar daar had laatstgenoemde geen oren naar. Hierover later meer.

Leave a Reply

Translate »