breaking news

GERUCHT: Bellator kondigt achtmans lightheavyweight toernooi aan

February 9th, 2021 | by Jamal Boussenaf
GERUCHT: Bellator kondigt achtmans lightheavyweight toernooi aan
Bellator MMA
0

GERUCHT: Een anonieme bron weet ons te melden dat Bellator, tijdens de persconferentie van vanavond, een achtmans lightheavyweight toernooi gaat aankondigen, maar of dit ook echt geval is moet vanavond nog maar blijken. Bij ons zijn er in ieder geval vijf van de acht namen bekend.

Het gaat hier niet om de minste namen. De eerste deelnemer die we kunnen noemen is de voormalig Bellator lightheavyweight kampioen Ryan Bader. Hij verloor in augustus zijn titel aan Vadim Nemkov. Of Nemkov meedoet aan het toernooi is nog maar de vraag. Ons landgenoot Gegard Mousasi is ook één van de deelnemers. Mousasi won in oktober, door Douglas Lima te verslaan, de Bellator middleweight titel en het ziet er naar uit dat hij “double champ” hoopt te worden. De lijst wordt aangevuld door nog drie andere voormalig UFC vechters en titelkandidaten. Corey Anderson die in november, tegen Melvin Manhoef, zijn Bellator debuut maakte is ook van de partij. De andere namen zijn niemand minder dan voormalig UFC lightheavyweight titeluitdager Anthony “Rumble” Johnson en voormalig UFC middleweight titeluitdager Yoel Romero, die allebei nog wachten op hun Bellator debuut.

Vorige week konden we bekend maken dat Bellator op 9 april zou terugkeren. Uit verschillende betrouwbare bronnen kunnen we nu melden dat Bellator een week eerder, op 2 april, hoopt terug te keren. Of het lightheavyweight toernooi dan ook van start gaat is nog de vraag.  Het ziet er wel naar uit dat Bellator featherweight kampioen Patricio Freire het dan in de featherweight Grand Prix gaat opnemen tegen Emmanuel Sanchez.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »