breaking news

Germaine de Randamie treft Irene Aldana tijdens UFC 268

August 29th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Germaine de Randamie treft Irene Aldana tijdens UFC 268
UFC
0

Bantamweights Germaine de Randamie en Irene Aldana gaan het op 6 november, tijdens UFC 268, tegen elkaar opnemen. Het evenement zal in het Madison Square Garden in New York City plaatsvinden.

Het zal iets meer dan een jaar zijn nadat Germaine de Randamie voor het laatst de octagon instapte. De voormalig UFC featherweight kampioene verloor in 2019, na een winstreeks van vijf gevechten, van de UFC bantamweight kampioene Amanda Nunes. Bijna een jaar later nam ze het in haar meest recente gevecht op tegen Julianna Peña. De Randamie wist het gevecht, via een ‘guillotine choke’, te winnen en zo een ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen.

Irene Aldana wist eveneens haar laatste gevecht te winnen. De Mexicaanse verloor afgelopen oktober het main event van een UFC Fight Night van Holly Holm. In de vijf gevochten rondes bleek Holm een maatje te groot en Aldana verloor het gevecht via een unanimous decision. Eerder deze maand stond Aldana, tijdens UFC 264, tegenover Yana Kunitskaya in de octagon. Aldana wist dit gevecht, via een TKO, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »