breaking news

Germaine de Randamie : ”Het zou een grote eer zijn om tegenover Amanda Nunes te staan”

July 17th, 2019 | by Marcel Dorff
Germaine de Randamie : ”Het zou een grote eer zijn om tegenover Amanda Nunes te staan”
UFC
0

Een paar dagen na haar klinkende overwinning op Aspen Ladd is Germaine de Randamie te gast bij de Eurobash podcast. Hierin laat de Nederlandse atleet zich uit over een mogelijke ontmoeting met bantamweight champion Amanda Nunes. 

De opzet naar deze vraag toe was een video waarin Chael Sonnen zich hardop afvraagt of De Randamie wel haar handtekening zou zetten als ze een partij tegen Nunes aangeboden zou krijgen.

De Randamie reageerde bij de heren van Eurobash op een nette manier en zei hierover het volgende.

”Zodra ik in Nederland geland was kreeg ik een video toegestuurd over Chael Sonnen. Maar natuurlijk zou ik een partij met Nunes accepteren. Het zou voor mij een grot eer zijn om de kooi met haar te delen. Zij is een waardige kampioen en het zou voor mij veel betekenen als ik mijn enige verliespartij in de UFC zou kunnen rechtzetten”. 

Nunes is de enige dame in de UFC die een overwinning op de Utrechtse De Randamie heeft weten te boeken. Dat gevecht speelde zich af in 2013 en was een eerste ronde finish door middel van ellebogen op de grond.

”Ik herinner me nog dat ik naar de grond gewerkt werd door haar. Destijds was ik een compleet andere vechter. In dat gevecht was ik heel gemakkelijk naar de grond te krijgen. Nu krijgt ze met een heel ander iemand te maken. Zes jaar tijd maakt een groot verschil. Ik wil haar weleens zien als ze mij niet naar de grond kan krijgen. Nunes is een ware kampioen en deze partij tussen ons wordt interessant om meerdere redenen. Iedereen is te verslaan”. 

Na haar klinkende overwinning liet ”The Iron Lady” doorschemeren dat zij bereid is om nog een gevecht aan te nemen voordat een partij met Nunes wacht.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »