breaking news

Gerardo Fanny wint achtste finale van Berkut Young Eagles toernooi

April 8th, 2018 | by Marcel Dorff
Gerardo Fanny wint achtste finale van Berkut Young Eagles toernooi
Berkut Young Eagles
0

Het Nederlandse MMA talent & SHC Kampioen Gerardo Fanny heeft zojuist in Grozny, Tsjetsjenië zijn achtste finale partij tegen Ali Magomedov gewonnen. Na een moeilijk begin voor de Ringer Sportplaza vechter, wist hij in de tweede ronde de taaie Magomedov te finishen via een Triangle Choke Submission. Fanny zal hierdoor verder gaan in het Flyweight toernooi naar de kwartfinales. Deze partij wordt op een aankomend evenement gevochten.

De Berkut Young Eagles organisatie is een aftakking van de grote broer de ACB organisatie. De Young Eagles evenementen vielen tot voor kort gewoon onder de ACB naam, maar de organisatie heeft dat veranderd. Als je goed presteert binnen de Berkut Young Eagles toernooien kun je uiteindelijk een contract verdienen naar de ACB organisatie. Andersom geldt dat als je bij de ACB niet goed presteert dat je naar de Berkut Young Eagles wordt ”teruggezet”.

Fanny maakte zijn debuut voor de organisatie en behoudt dus zijn ongeslagen record. Voor tegenstander Magomedov was het zijn Pro debuut in het MMA, echter kan schijn bedriegen. De Rus is meervoudig Russisch, Europees en Wereldkampioen Wushu Sanda, en wordt gezien als een immens talent in Rusland.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »