breaking news

Gerardo Fanny treft Dzokhar Eskiev tijdens kwartfinale Berkut Young Eagles toernooi

May 2nd, 2018 | by Redactie
Gerardo Fanny treft Dzokhar Eskiev tijdens kwartfinale Berkut Young Eagles toernooi
Berkut Young Eagles
0

Gerardo Fanny wist vorige maand via een Triangle Choke Submission in de tweede ronde Ali Magomedov te verslaan. Fanny won hiermee de achtste finale van het Berkut Young Eagles Flyweight toernooi en mocht dus verder naar de kwartfinales. Berkut Young Eagles maakte vandaag bekend dat Fanny het zal moeten opnemen tegen Dzokhar Eskiev. De datum van het evenement is nog niet bekend, maar het toernooi zal wederom in Grozny, Tsjetsjenië gehouden worden.

Gerardo Fanny (5-0) pakte via een Triangle Choke Submission in de eerste ronde de overwinning op het allereerste toernooi van de Berkut Young Eagles. De Berkut Young Eagles organisatie is een aftakking van de grote broer de ACB organisatie. De Young Eagles evenementen vielen tot voor kort gewoon onder de ACB naam, maar de organisatie heeft dat veranderd. Als je goed presteert binnen de Berkut Young Eagles toernooien kun je uiteindelijk een contract verdienen naar de ACB organisatie. Andersom geldt dat als je bij de ACB niet goed presteert dat je naar de Berkut Young Eagles wordt ”teruggezet”. De winnaar van het toernooi maakt dus grote kans op een contract bij de ACB organisatie.

Gerardo Fanny vs. Ali Magomedov

Fanny zal het nu gaan opnemen tegen Dzokhar Eskiev. Eskiev won zijn achtste finale partij na iets meer dan anderhalve minuut via TKO van Shakhpur Salaev. Eskiev heeft een record van 2-1.

Dzokhar Eskiev vs. Shakhpur Salaev

Bekijk hieronder de aankomende partijen van het Flyweight toernooi.
– Ruslan Cheuzh (1-0) vs. Batukhan Baisuev (2-1) (Kwartfinale A)
– Gerardo Fanny (5-0) vs. Dzokhar Eskiev (2-1) (Kwartfinale B)
– Aleksandr Kolesnik (4-1) vs. Movladi Kalamov (1-1) (Kwartfinale C)
– Astemir Gukezhev (6-0) vs. Abo Dzeytov (1-2) (Kwartfinale D)
– Halve Finale : A vs. B & C vs. D.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.