breaking news

Gerald Meerschaert treft Makhmud Muradov op 28 augustus

May 8th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Gerald Meerschaert treft Makhmud Muradov op 28 augustus
UFC
0

Middleweights Gerald Meerschaert en Makhmud Muradov gaan het op 28 augustus, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar opnemen, zo maakt Muradov op social media bekend. Het is ook nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Gerald Meerschaert wist vorige maand een verliesreeks van twee gevechten te doorbreken. “GM3” begon het vorige jaar met een ‘rear naked choke’ winst op Deron Winn. Maar werd in de twee gevechten die daarop volgden tegen Ian Heinisch (TKO) en Khamzat Chimaev (KO) gefinished. In april nam Meerschaert het op tegen Bartosz Fabiński, die hij in de eerste ronde, via een ‘guillotine choke’, wist te verslaan.

Makhmud Muradov is nog ongeslagen in de UFC. De Oezbeek maakte in 2019 tegen Alessio Di Chirico zijn debuut bij de organisatie en wist het gevecht, via een unanimous decision, te winnen. Nog geen drie maanden later nam Muradov het op tegen Trevor Smith, die hij knock-out wist te slaan. Het duurde iets meer dan een jaar voordat Muradov weer de octagon instapte. In januari, tijdens UFC 257, nam hij het op tegen Andrew Sanchez, die hij via een TKO wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »