breaking news

Georgi Karakhanyan vs. Emmanuel Sanchez officieel voor Bellator 170

December 8th, 2016 | by Marcel Dorff
Georgi Karakhanyan vs. Emmanuel Sanchez officieel voor Bellator 170
Bellator MMA
0

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het dan officieel. Georgi Karakhanyan en Emmanuel Sanchez zullen het tegen elkaar opnemen tijdens Bellator 170. Het Featherweightgevecht zal plaatsvinden op 21 Januari 2017 in The Forum te Inglewood, Californië. De match-up zal deel uitmaken van de Main Card die wordt geheadlined door Tito Ortiz en Chael Sonnen.

Georgi Karakhanyan (MMA 26-6-1/Bellator 3-2-0) is onder de hardcore MMA fans al jarenlang een van de meest geliefde vechters buiten de UFC. De voormalig Tachi Palace Fights en WSOF Kampioen staat bekend om zijn zeer goede groundgame en een even aanvallende standup game. Karakhanyan maakte zijn Bellator MMA debuut begin 2015 waar hij meteen wist te winnen via Technical Submission in de eerste ronde van Bubba Jenkins. Vervolgens ging het tweemaal mis en werd zowel van Daniel Weichel als van Pat Curran via Unanimous Decision verloren. Inmiddels heeft Karakhanyan zich gerevancheerd voor de twee verliespartijen door zowel (opnieuw) Bubba Jenkins als Kirill Medvedovsky te stoppen in de eerste ronde via respectievelijk KO en TKO.

Emmanuel Sanchez (MMA 13-3/Bellator 5-2) is een Mexicaanse Amerikaan die al sinds 2014 voor Bellator vecht. Sanchez traint bij Roufusport samen met onder andere Erik Koch, CM Punk, Dustin Ortiz en de gebroeders Pettis. Sanchez wist in zijn laatste vier wedstrijden onder andere Justin Lawrence en Daniel Pineda te verslaan via Split Decision. Zijn laatste gevecht afgelopen Juli tegen Daniel Weichel ging verloren, ook via Split Decision. Sanchez stond gepland om het op te nemen afgelopen vrijdag tegen AJ McKee, maar moest afzeggen in verband met een blessure.

Leave a Reply

Translate »