breaking news

Georgi Karakhanyan pakt short notice Main Event tegen Emmanuel Sanchez

March 8th, 2019 | by Redactie
Georgi Karakhanyan pakt short notice Main Event tegen Emmanuel Sanchez
Bellator MMA
0

Bellator 218, dat op 22 maart gehouden wordt in Thackerville, Oklahoma heeft een nieuw main event gekregen.

Powered by Aiki Budo.

Oorspronkelijk zou Emmanuel Sanchez (17-4) de hoofdpartij vechten tegen Ashleigh Grimshaw (20-10). Laatst genoemde moet verstek laten gaan in verband met een blessure. Grimshaw zou zijn debuut voor Bellator hebben gemaakt na een 4 fight win streak. De laatste verliespartij van Grimshaw was een decision in 2016 tegen Paddy Pimblett tijdens een event van Cage Warriors.

De nieuwe tegenstander van Emmanuel Sanchez is Georgi Karakhanyan, die het gevecht op ‘2 weeks notice’ aanneemt. Sanchez en Karkhanyan zijn geen onbekenden van elkaar. Ze vochten reeds eerder tegen elkaar, op 21 januari 2017. Sanchez was destijds nipt de betere door een majority decision af te dwingen na 3 spannende ronden, tijdens het evenement Ortiz vs. Sonnen. Karakhanyan verliet Bellator en kwam 2x voor ACB uit, maar maakt nu zijn terugkeer naar de promotie.

Sanchez zelf verloor 4 maanden geleden een hard bevochten wedstrijd tegen kampioen Patricio Freire. Na 25 minuten was het woord aan de jury, zij besloten unaniem in het voordeel van Pitbull.
De 28e jarige Sanchez zal moeten oppassen dat hij na een verloren titelgevecht niet verder op de ranking zakt, want het zal Emmanuel alles eraan gelegen zijn om opnieuw de kooi te mogen betreden in een gevecht voor de titel. Over 2 weken zal hij moeten laten zijn dat hij de enige echte #1 contender voor de titel is zoals hijzelf claimt na overwinningen tegen o.a. Galvao, Sicilia en Straus.

Het co-main event wordt verzorgd door Linton Vassell en de Rus Valentin Moldavsky, die in 2016 de overstap maakte van Rizin naar Bellator.

Het evenement is één dag later te zien op Spike!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »