breaking news

Georges St-Pierre tekent nieuw contract bij de UFC

February 18th, 2017 | by Stefan Van Erp

Georges St-Pierre heeft een nieuw contract getekend bij de UFC. De Canadese superster leefde een tijd in onmin met de organisatie over de voorwaarden van zijn contract. Deze zijn inmiddels geklaard en lijkt niets een terugkeer van St-Pierre in de weg te staan.

Georges St-Pierre is de voormalig UFC Welterweight kampioen die hij maar liefst negen keer succesvol wist te verdedigen. Dit is een record in de divisie. St-Pierre won in 2006 voor het eerst de titel. Bij de eerste keer dat hij hem ging verdedigen ging het verrassend mis. Matt Serra won via een TKO in de eerste ronde. Drie gevechten later stonden zij weer tegenover elkaar en deze keer was het St-Pierre die via een TKO won in de tweede ronde.

St-Pierre heeft tussen 2007 en 2013 twaalf partijen op rij gewonnen waarna hij vrijwillig de titel afstond. Jarenlang gingen er geruchten over zijn comeback en nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Ook wordt er al druk gespeculeerd wie zijn volgende tegenstander moet gaan worden. Echter is hier nog niets over bekend.

Comments are closed.

Translate »